The Last Day
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Annabel
25 Oktober 2009 | Verenigde Staten, New York
Vanochtend om half 6 opgestaan.
Dit is de laatste dag..
Maar eerst nog maar even hardlopen in Central park.
Om 7 uur stonden we in het park, en zelfs toen was het al druk met renners en fietsers.
Je ziet zelfs mannen in hun werk broer of overhemd hardlopen. Zullen de collega’s leuk vinden.
Het was ons idee om, om het reservoir heen te rennen, alleen konden we dat hele reservoir niet meer vinden.. wat raar is omdat ¼ van het hele park uit dat reservoir bestaat.. maarja.
Uiteindelijk het zoeken opgegeven en de andere hardlopers gevolgd.
We wouden uit komen op de 5th Avenue omdat we daar dan nog even de laatste dingen konden kopen die we gister niet meer konden doen.
Alleen kwamen we ook nooit meer bij de 5th uit.
Dus een beetje verdwaald in central park probeerden we een uitweg te vinden. Kwamen we er achter dat we rondjes aan het lopen waren.
Wat is central park toch groot. De volgende keer dat ik hier ben moet ik maar eens een betere wandeling door central park gaan maken om de weg een beetje te leren kennen. We hebben trouwens wel veel gezien van central park vandaag.
Na de laatste inkopen te hebben gedaan, zijn we naar het hotel gegaan.
We kwamen om kwart voor 11 aan in het hotel, en aangezien je nog moesten douchen en inpakken, gingen we 11 uur uitchecken niet meer redden.
Dus Roel even slijmen bij de balie, en voor elkaar gekregen dat we om 12 uur konden uitchecken.
Inpakken ging niet helemaal soepel, aangezien je toch iets te veel spullen hebben gekocht.. dat werd dus echt proppen!!
Om kwart over 12 stond onze taxi er en was het afscheid nemen van New York.
Eenmaal in de taxi werd ons verteld dat er in onze straat vanochtend 5 mensen waren neergeschoten.. wow.. das heftig..
Maar goed.
Om 2 uur konden we inchecken, en om 10 over 7 vliegen.
Wat een vakantie!!
Wat een indrukken!!
Wat een mensen!!
Wat een stad!!
Echt ge-wel-dig!!
Dit is zeker voor herhaling vatbaar, en dan moeten we de rest van NY ontdekken.
We hebben deze week alleen de high lights gedaan, en de volgende keer willen we Harlem, Brooklyn, China town en little italy doen.
Maar echt.. ik heb de tijd van mijn leven gehad!!
Ik ga echt alles missen!!
De landende en opstijgende vliegtuigen over ons hotel, de herrie van de subway, alle mensen, de straten, de sfeer, ALLES!!
Echt, duurde de vakantie maar 2 weken.
Over 8 uur ben ik weer thuis, en dan is alles weer normaal..
NY tot over een aantal jaar!
I love NY!!
25 Oktober 2009 - 19:48
O:
klinkt allemaal heel vet!
Moest er ook maar eens gaan kijken.
Leuk dat je ons op de hoogte hield!
Spreek je..