Gossip Girl en Shoppen
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Annabel
25 Oktober 2009 | Verenigde Staten, New York
Vanochtend zijn we eerst naar Rocking feller center geweest, je blijkt daar een foto te kunnen maken dat je op een balk zit in de lucht, dus met een mooi uitzicht van NY op de achtergrond.
Bleek dat die foto dan in totaal $50,- koste.. en ja dat vinden wij eigenlijk wel een beetje duur voor alleen een foto.
Maar goed. Om 11:40 moesten we bij het New York Palace hotel zijn voor de Gossip Girl tour.
Had er echt super veel zin in!! Met een stuk of 50 meiden stonden we dus bij het palace hotel op onze gids te wachten.
Toen onze gids om 12:00 kwam, konden we de bus in.
Gelukkig had ik een plekje vooraan. Dan kan je tenminste veel zien!!
De tour was echt super!! 42 opname plekken gezien, geshopt bij Bendels en bij Dylons, en babycupcakes gegeten. Helemaal super!!
Het is ook zo leuk om te zien waar de serie allemaal is opgenomen!!
Aan het begin van de ttour werd verteld dat ze vandaag een draaidag hadden, en dat we daar konden gaan kijken na de tour.
Super natuurlijk!!
De tour was wisselend tussen fragmenten uit de serie kijken, en langs gebouwen/winkels/huizen rijden en foto’s maken.
Echt een hele leuke tour!!
Na de tour zijn Roel en ik naar de second Avenue gegaan om die opname te zien!!
Echt heel gaaf!! We hebben de echte cast niet gezien, maar wel 2 mensen die vooral seizoen 3 veel terug komen. We hebben Tripp en Maureen gezien. Echt heel gaaf!!
Na de tour zijn we gaan shoppen.
Lekker even uitleven. Helaas hadden we niet genoeg tijd om echt alle winkels af te gaan in SoHo en Bloomingsdale. Dus we hebben ons beperkt tot de 5th Avenue.
Dan heb je een weg van ongeveer 35 KM, en dan slaag je bij de H&M…
Echt gestoord..
Maar goed, verder naar de NBA shop geweest en natuurlijk de I Love NY shirts gehaald.
Pff morgen alweer naar huis.. echt balen!! Ik zou er zo nog een week aan vast plakken.
We zijn vroeg naar het Hotel gegaan omdat we morgen om 11 uur moeten uitchecken, en we willen daarvoor nog gaan hardlopen in Central park.
Zometeen nog even filmje kijken en dan morgen de laatste dag..
Bye Bye