Donald Trump, dansers en Natural History Museum - Reisverslag uit New York, Verenigde Staten van Annabel Beun - WaarBenJij.nu Donald Trump, dansers en Natural History Museum - Reisverslag uit New York, Verenigde Staten van Annabel Beun - WaarBenJij.nu

Donald Trump, dansers en Natural History Museum

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Annabel

19 Oktober 2009 | Verenigde Staten, New York

Day 2
Gister als een blok in slaap gevallen, en vandaag heerlijk uitgerust opgestaan.
Weer een drukke dag voor de boeg. Helaas zit het weer tegen.
4-8 graden en 100% kans op regen.. best balen.
Om 10 uur naar Manhattan gegaan om te ontbijten.
Toen we op Grand Central Terminal aankwamen zagen we opnieuw allemaal camera’s.
We zijn wel steeds op het goede moment op de goede plek!
We zagen namelijk Donald Trump voor onze neus lopen! Had net een feest op Grand Central gehad ofzo, echt onwijs grappig. Toen we naar buiten liepen zagen we nog net zijn limo weg rijden.

Heerlijk ontbeten in een broodjeszaak, en lekker mensen gekeken.
Daarna weer naar buiten gegaan en erachter gekomen dat de schoenen van Roel niet helemaal waterdicht meer waren. Best lullig want z’n hele sokken waren dus ook nat, en dat loopt niet echt lekker. Toen besloten om naar de nike tower te gaan om allebei nieuwe schoenen te kopen.
Beetje jammer alleen was dat de nike tower 15 blokken verder op was. Maar goed.
Daar aangekomen bleek het echt gewoon een nike winkel te zijn met 5 verdiepingen!!!!!!!
It’s like heaven!!
Eerst even lekker rondgekeken en daarna naar NikeID gegaan om schoenen te customizen.
Helaas zou het ten eerste 5 weken duren voordat ik de schoenen zou krijgen, en ten 2e konden de schoenen niet meer naar Europa sturen. Helaas, nu maar via internet doen. Ook zijn we niet voor Roel geslaagd voor schoenen. Ik heb wel een onwijs gaaf shirt gekocht en Roel een paar sokken xD.

Na de nike tower zijn we naar de metro gelopen om naar National History Museum te gaan.
Maar het blijft moeilijk om met de metro te gaan. Voor we het wisten zaten we de Expres, en sloegen we heel veel stations over. We hebben daar dus 20 min mee verspilt.
Eerst maar een hotdag gegeten bij Central park, en daarna naar het museum gegaan.
Wat is dat een gaaf museum!! Allemaal dinosaurussen en zo!! Echt mooi!!
En wat is het groot!! We hebben 3,5 uur rond gelopen!! Echt onwijs groot!!

Na het museum hebben we een wandeling gemaakt door Central Park.
Dat was echt genieten. Even bij het water gezeten, langs het water gelopen, mensen gekeken en veel foto’s gemaakt.
Dat gaan we deze week echt wel vaker doen!! Je ziet ook echt super veel mensen daar hardlopen! En ook dat zijn we nog van plan deze week. Omdat het zo koud was zijn we nog naar de Starbucks in de Trump tower geweest. Echt een gaaf gebouw!! Met waterval en al! Echt mooi en super hoog!

Ook zijn we naar Madison Square Garden geweest om onze NBA kaartjes op te halen. Alleen waren we te laat en was het afhaalpunt al dicht. Morgen beter.
Nog even de foot locker in geweest om schoenen voor Roel te halen (want die oude schoenen konden echt niet meer) en daarna gegeten bij een fastfood italiaan en heeft Roel daar zijn 1e beker cola gekregen van 1.5e liter!!!!
Echt niet gek dat die Amerikanen zo dik zijn (A)!!

Na het eten lekker naar de subway gegaan om naar huis te gaan.
Toen we bij de Subway waren, was er een dansgroep bezig een voorstelling te geven!!
Echt zo gaaf!! Ze waren echt super goed en gingen allemaal freestylen enzo!!
Echt zooooooooooooooooooo gaaf!!!!! Hoop dat deze week nog vaker te zien!

Verder chill avondje en morgen er weer tegenaan!!

Bye bye

• 19 Oktober 2009 - 04:29

Mama&papa:

Gaaf, gaaf klinkt hardstikke goed. en wat een leuke foto's! Maar we willen Annabel ook zien!!!Ga nu naar werk enne Jumbo heeft gewonnen, we hebben de Super de Boer winkels dus dat wordt genieten vandaag!!! Liefs Ons

• 19 Oktober 2009 - 09:51

Yasmine:

Men, ik word echt met de zin jaloerser (?) op jou! Dit klinkt echt zo te gek! Je hebt me door deze blogs wel overgehaald om zeker een keer naar NYC te gaan! ;)Alles wat je ook beschrijft hier in je blogs zijn ook echt plaatsen die je allemaal in films/series ziet, zoals dat hardlopen in Central Park, dat doen ze bij Sex and the City ook :P haha.

Greats from Holland ;) xx

• 19 Oktober 2009 - 11:12

Marloes:

Hej lieverds!
    Hihi ik ben benieuwd naar de volgende celebrity's die jullie gaan spotten!
    Klinkt echt helemaal te gek wat jullie doen! Fijn dat er meerdere schoenenwinkels waren dan alleen de nike toren :) Hihi arme Roel!
    Annabel ga de volgende keer gewoon meedansen! Mag vast wel :)
    Roel heeft macdonalds nog een supersize menu?
    Hier gaat alles super!
    have fun!!!
    xxxxxx m

Verslag uit: Verenigde Staten, New York

Annabel

Hey! Welkom op mijn waarbenjij.nu! Volg hier mij tijdens mijn reizen:)! Ik hoop dat jullie een beetje plezier hebben met het lezen van mijn blog!! Have fun! xxx Intro Nicaragua 2009 »»HeeHee!! Ik ben Annabel Beun, en ik ben 16 jaar. Ik zit/zat (want ja ik ben geslaagd:D) op O.R.S. Lek en Linge in Culemborg. Met deze school ga ik deze zomer naar Nicaragua, Matagalpa. Samen met nog 16 andere leerlingen en 4 begeleiders! Wij gaan in Nicaragua ontwikkelingshulp doen. We gaan in de stad Matagalpa gehandicapte kinderen en hun moeders helpen! Dit doen wij door middel van 3 projecten, - Sport en spel - Muziek - Creabea Ik zit bij het sport en spel project. Over de reis naar Nicaragua: Sinds 2000 reizen er groepen jongeren van O.R.S. Lek en Linge af naar Nicaragua om daar ontwikkelingshulp te gaan verichten. Dit doen ze in samenwerking met Las Familias Especiales. De stichting "Los Amigos de Las Familias Especiales", oftewel "de vrienden van de speciale families", is een stichting die het project Familias Especiales in de Nicaraguaanse regio Matagalpa ondersteunt. In deze straatarme regio werken onder erg moeilijke omstandigheden de moeders van Familias Especiales (moeders die zelf ook een kind met een beperking hebben) voor andere gezinnen met een kind met een beperking. Voor meer informatie over Las Familias Especiales kun je kijken op: http://www.familiasespeciales.nl/ Voor meer site's: http://nicaragua.lekenlinge.nl http://brigade4.hyves.nl De afgelopen jaren is er erg veel geld opgehaald voor Las Familias Especiales. En met erg veel geld bedoel ik ruim €60.000,- Dit jaar is het onze beurt om naar Nicaragua af te reizen en Las Familias Especiales te helpen! De afgelopen maanden hebben wij erg veel tijd in het project gestoken, en dan ook erg veel geld opgehaald met onder andere feesten in de Rodenburg. Naast alle spanning en de zenuwen, weet ik zeker dat alles goed gaat komen! Ik heb er onwijs veel zin in, en ik ga proberen om mijn dagboek bij te houden zodat jullie ons kunnen volgen. Dus.... Meld je aan voor de mailinglist, en krijg telkens wanneer ik een bericht plaats, een mailtje. ×× Annabel««

Actief sinds 05 Mei 2009